• Dünya çapında Teslimat
  • 10.000'den fazla üründe indirimli fiyatlar
Filtrele

Ps4 skins

170 duvar sticker
Ps4 ve ps4 denetleyici dış görünümlerinden oluşan destansı koleksiyonumuzla ps4'ünüzü ve denetleyicilerinizi bir sanat eserine dönüştürün. Büyük ps4 çıkartma koleksiyonumuzla onu gerçekten hayata geçirebilecekken, standart konsolun sıkıcı vanilya tasarımından neden memnun kalasınız? Sürekli büyüyen dizinimizde, harika kamuflajdan belirli oyun temalarına kadar her oyuncunun zevkine ve tarzına uygun ps4 kaplamaları bulacaksınız, tam size göre bir şeyimiz olduğundan eminiz. Bu yüzden beklemeyi bırak ve atla!

muhteşem ps4 görünümlerimizle tamamlayın


harika tasarımcı ekibimizin yalnızca sizin için yaratmak için inanılmaz derecede sıkı çalıştığı, gelişen playstation 4 görünümleri kataloğundan seçim yapın. Müşterinin konsolunuzu tam istediğiniz gibi kişiselleştirmesi için sürekli olarak yeni tasarımlar yaratıyoruz. Sadece rehberimize hızlı bir göz atmanız, size en havalı ve en iyi tasarımlardan bazılarına sahip olduğumuzu gösterecek ve her gün yenileri de gelecek.
sadece konsollar değil! şimdi de harika ps4 denetleyici görünümleri sunuyoruz! Harika oyun pedi tasarımları kataloğumuzla oyun sisteminizi ne kadar sevdiğinizi arkadaşlarınıza gösterin. camo ps4 denetleyicilerinden harika alev modellerine kadar, sizin için bir şeyler bulduğumuza eminiz!
koleksiyonumuza bunca göz attıktan sonra, aradığınız şeyi hala bulamadıysanız, merak etmeyin, arkanızdayız. Şu anda internetteki özel ps4 denetleyici dış görünümleri ve ps4 dış görünümlerinin en iyi tedarikçilerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz. Yapmanız gereken tek şey resminizi yüklemek, ps4 neslinizi seçmek ve farkına varmadan özel bir ps4 kaplamasının gururlu sahibi olacaksınız. Bu kadar basit!
"bu karmaşık tasarımları konsoluma ve denetleyicilerime uygulamak çok zor olmalı" diye düşünüyor olabilirsiniz, işte tam da burada yanılıyorsunuz, sevgili oyuncu! Yüksek kaliteli vinilimiz , ps4 etiketlerimizi uygulamayı bir rüya haline getiren, herhangi bir kabarcık, yırtık veya kırışıklık korkusu olmadan dakikalar içinde ps4'ünüze uygulayan bir transfer kağıdıyla gelir. Kullandığımız çıkartmalar inanılmaz derecede dayanıklıdır ve bir seferde yıllarca ve yıllarca dayanacak şekilde yapılmıştır, ancak harika görünümlerinizden sıkılırsanız, geride hiçbir iz, kalıntı veya hasar kalmadan çıkarmanın son derece basit olduğunu göreceksiniz. . Peki ne bekliyorsun? Git keşfet!

Filtrele

Ps4 Filtreleri Temizle
1 - 24 içinde 170 duvar sticker

Genel değerlendirme

Değerlendirmeler

ÖZEL TASARIMLAR

Size sunduğumuz özel hizmetlerden bazılarını kullanarak duvar stickerınızı, kiliminizi veya kataloğumuzdaki herhangi bir ürünü istediğiniz resim veya metinle kişiselleştirin.

Vinilinizi bulamıyor musunuz?
İstediğiniz vinili bulamıyor musunuz? Bize aradığınız şeyi tanımlayan iki ya da üç kelime yazın (örneğin: kedi, ay sokak lambası) Bize e-postanızı bildirin, yardım ve alternatif seçenekler sunmak için sizinle iletişime geçeceğiz.