• Dünya çapında Teslimat
  • 10.000'den fazla üründe indirimli fiyatlar
Filtrele

Rock müzik duvar çıkartmaları

83 duvar sticker
rock müzikten ilham alan tasarım koleksiyonu. 50'li yıllarda elvis presley gibi sanatçılarla doğan bir müzik tarzı.

ünlü rock şarkı sözleri , popüler sanatçıların portreleri ve grup logolarından oluşan harika bir seçki. Rock and roll sevenler, bu etkileyici seri ile seçim yapmakta kesinlikle şımartılacaklar.

bu çıkartmaları duvarlarınıza cesur bir sergileme parçası olarak veya müzik aksesuarlarınızı özelleştirmek için daha küçük boyutlara yerleştirerek geçmişten rock efsanelerinin yaşamasına izin verin. Genç yatak odaları veya müzik stüdyoları için harika.

ne tür rock çıkartmaları bulacağım?

büyük müzik gruplarının görüntülerinden rock şarkı sözlerine veya grup amblemlerine kadar çok çeşitli tasarımlar. Aradığınız dekoratif çıkartmayı mutlaka bulacaksınız, bulamamanız durumunda lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin, size özel bir ürün yaratabilecek grafik tasarımcılardan oluşan bir ekibimiz var. tüm kaya duvar çıkartmaları, ihtiyaçlarınıza ve boyutunuza uyacak şekilde özelleştirilebilmesi için sipariş üzerine yapılır .

evinize özel bir dokunuş katmanın, ihtiyaçlarınıza göre istediğiniz odaları yaratmanın, dekorasyonunuzdan hiç sıkılmadan istediğiniz kadar saat kalabileceğiniz bir alan yaratmanın tam zamanı. Aksesuarlarınızı benzersiz ve beğeninize göre kişiselleştirin.

dekoratif etiketlerimiz birinci kalitedir, uygulama sırasında içeride kabarcık kalmaması için yerleştirmesi çok kolaydır. Ayrıca mat bir yüzeye sahiptirler, böylece yapıştırdığınız yüzeyle mükemmel uyum sağlarlar, dışa dayanıklıdırlar ve çok dayanıklıdırlar. Kaya çıkartmaları harika ve her rock'çı kendini tanımış hissedecek.

rock çıkartmaları dekorasyon tarzınızı ve en sevdiğiniz müziği işaretleyecek, herkesin ne dinlediğinizi bilmesini sağlayacak, en sevdiğiniz müzik grubu. yuvarlanan taşları veya sessizliğin kahramanlarını rock etiketlerinde yapın, yaya geçidini İngiliz bayrağı ve kraliçe, ziggy, öpücük, linkin park, oz büyücüsü veya ekstrem gibi birçok başka şeyle geçerek klasik beatles kapağını alın.

yeni dekorasyonunuzdan asla pişman olmayacaksınız, iç mekanınıza kişiliğinizi vereceksiniz ve onu gören herkes onu sevecek!

Filtrele

Rock müzik Filtreleri Temizle
1 - 24 içinde 83 duvar sticker

Genel değerlendirme

Değerlendirmeler

ÖZEL TASARIMLAR

Size sunduğumuz özel hizmetlerden bazılarını kullanarak duvar stickerınızı, kiliminizi veya kataloğumuzdaki herhangi bir ürünü istediğiniz resim veya metinle kişiselleştirin.

Vinilinizi bulamıyor musunuz?
İstediğiniz vinili bulamıyor musunuz? Bize aradığınız şeyi tanımlayan iki ya da üç kelime yazın (örneğin: kedi, ay sokak lambası) Bize e-postanızı bildirin, yardım ve alternatif seçenekler sunmak için sizinle iletişime geçeceğiz.