• Dünya çapında Teslimat
  • 10.000'den fazla üründe indirimli fiyatlar
Filtrele

Süper kahraman duvar çıkartmaları

43 duvar sticker
süper kahramanlar , erkekler ve kadınlardan ilham alan tasarım koleksiyonu. Aksiyonu seven çocuklar için yatak odası ve oyun alanlarını dekore etmek için idealdir. Çocuklarınıza süper kahraman çıkartmalarımızdan birini uygulayın ve oynamaları ve öğrenmeleri için mükemmel bir atmosfer yaratın. çocuğunuzun en sevdiği süper kahramanın yardımcısı gibi hissetmesini sağlayın! Her yaş için uygundur.

bir süper kahramanın belirli bir tasarımını bulamadıysanız, bizimle iletişime geçin ve sizin için kişiselleştirilmiş bir çıkartma oluşturalım! Tüm çıkartmalarımızın uygulanması kolaydır ve çıkarıldıktan sonra hiçbir kalıntı bırakmaz.

sıkıcı ve cansız alanları kolayca dönüştürebilen bu çıkartmalarla evinizde keyifli bir atmosfer yaratın. Çocuklar, karakter ve hayat getiren bu çıkartmalarla odalarında vakit geçirmekten keyif alacaklar.

ne tür süper kahraman çıkartmaları bulacağım?


Çocuklarınızla adıyla özelleştirebilmemiz tasarımları geniş bir koleksiyon, böylece sıkıcı beyaz ve monoton duvarların arkasında bırakarak ısmarlama alana sahip. Bu ürünler size bir renk dokunuşu vermenizi ve en küçük odayı hayatla doldurmanızı sağlar.

batman çıkartmaları , evdeki en küçük ismin baş harfine sahip çocuk çıkartmaları , süpermen sembolünü ve süper kahraman vinillerini adıyla simüle ederek ürünü kişiselleştirebilirsiniz... Herhangi bir odayı dekore etmenin en iyi yolu, çok çeşitli var en küçük odaya en uygun olanı bulabilmeniz için farklı temalar ve farklı stillere sahip tasarımlar.

süper kahraman etiketlerinin uygulanması çok kolaydır, bu nedenle içinde kabarcık yoktur, bunlar duvara mükemmel bir şekilde entegre olur ve karışır. ürünler, seçimlerin boyutuna ve tek renkli ürünlerin rengine bağlı olarak tamamen ölçüye göre yapılır. Monocolour ürünlerin 40'tan fazla renk paleti vardır, böylece duvarınız için aradığınız dekorasyona en uygun renge sahip olabilirsiniz.

evin en küçüğünün süperheores dekoratif çıkartma seçimine katılmasını sağlayın , bu şekilde yeni dekorasyonlarını seçmeyi sevecekler ve onu yerleştirmek ve yeni dekoratif stilin tadını çıkarmaya başlamak için dört gözle bekleyecekler. Birlikte seçtiniz.

evinizdeki tüm odalar, istediğiniz kadar sıkılmadan saatlerinizi geçirebileceğiniz, yapışkanlı ürünler kolayca değiştirilebilen, odanın dekorasyonunu yenilemek ve çağa uyum sağlamak için güzel, seçkin ve özgün bir dekorasyonu hak ediyor. Daha küçükler. Büyük bir ekonomik dökülme yapmak zorunda kalmadan yerleştirdiğinizde büyük bir etki yaratan uygun fiyatlı bir üründür.

tenstickers'da aradığınız etiketi oluşturabilecek bir tasarım ekibimiz var, eğer zaten vinil üzerine yapmak istediğiniz bir tasarımınız varsa, başka kimsenin sahip olamayacağı benzersiz çıkartmanız için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, ve bu herkesi hayrete düşürür.

Filtrele

Süper kahraman Filtreleri Temizle
1 - 24 içinde 43 duvar sticker
  • 1
  • 2

Genel değerlendirme

Değerlendirmeler

ÖZEL TASARIMLAR

Size sunduğumuz özel hizmetlerden bazılarını kullanarak duvar stickerınızı, kiliminizi veya kataloğumuzdaki herhangi bir ürünü istediğiniz resim veya metinle kişiselleştirin.

Vinilinizi bulamıyor musunuz?
İstediğiniz vinili bulamıyor musunuz? Bize aradığınız şeyi tanımlayan iki ya da üç kelime yazın (örneğin: kedi, ay sokak lambası) Bize e-postanızı bildirin, yardım ve alternatif seçenekler sunmak için sizinle iletişime geçeceğiz.