• Dünya çapında Teslimat
  • 10.000'den fazla üründe indirimli fiyatlar
Filtrele

Sörf duvar çıkartmaları

35 duvar sticker
sörf dünyasından ilham alan renkli çıkartma koleksiyonu. bazı dalgaları yakalamayı seviyorsanız, bu çıkartmalar sizin için mükemmeldir.

bu heyecan verici su sporu ile ilgili çok çeşitli çıkartmalar . sörfçüler , arkadaşlarının gözünden sıyrılmalarına yardımcı olacak bu uygulaması kolay çıkartmalarla evlerini veya panolarını özelleştirmeyi çok sevecekler! sörf tahtalarının , dalgaların ve diğer sörfle ilgili şeylerin harika tasarımları.

harika sörf çıkartmalarımızla dalgaları yakalayın


anında harika bir görünüm elde etmek için herhangi bir düz yüzeye uygulayın. sörf çıkartmalarımız , suya dayanıklı olmasını sağlayan yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve iç mekan yüzeylerinde 15 yıl kullanım ömrüne sahiptir! Çıkarıldıktan sonra hiçbir hasar veya kalıntı bırakmaz, böylece sörf vinil çıkartmalarını istediğiniz zaman duvarda hiçbir etkisi olmadan çıkarabilirsiniz! Bu nedenle kısa süreli kullanım için kesinlikle idealdir.
ve ya aradığınız mükemmel sörf duvarı çıkartmasını bulamazsanız - sorun değil! Her zaman yeni fikirlere açığız ve kendi özelleştirilebilir sörf çıkartmanızı yaratmayı çok isteriz . info@tenstickers. Co. Uk adresinden bize bir e-posta gönderin ve aklınızdan geçenleri bize bildirin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

Çıkartmalarımız farklı boyutlarda mevcuttur ve 49'dan fazla renk arasından seçim yapabilirsiniz!
orijinal sörf çıkartmalarımızdan birini satın alın, odanıza yapıştırın ve kim olduğunuzu ve neyi sevdiğinizi yansıtan bir yerde daha mutlu hissedin!

Filtrele

Sörf Filtreleri Temizle
1 - 24 içinde 35 duvar sticker
  • 1
  • 2

Genel değerlendirme

Değerlendirmeler

ÖZEL TASARIMLAR

Size sunduğumuz özel hizmetlerden bazılarını kullanarak duvar stickerınızı, kiliminizi veya kataloğumuzdaki herhangi bir ürünü istediğiniz resim veya metinle kişiselleştirin.

Vinilinizi bulamıyor musunuz?
İstediğiniz vinili bulamıyor musunuz? Bize aradığınız şeyi tanımlayan iki ya da üç kelime yazın (örneğin: kedi, ay sokak lambası) Bize e-postanızı bildirin, yardım ve alternatif seçenekler sunmak için sizinle iletişime geçeceğiz.