• Dünya çapında Teslimat
  • 10.000'den fazla üründe indirimli fiyatlar
Filtrele

çocuklar şarkıları çıkartmaları

35 duvar sticker
ünlü tekerlemelerden ilham alan tasarım koleksiyonu. klasik tekerlemelerden şarkı sözleri ve görüntüleri içeren özgün tasarımlar. çocuklar için odaları ve alanları dekore etmek için idealdir.

büyüleyici kelimeler ve sevimli resimlerle çocuklarınızın yatak odalarını veya yeni doğan çocuk odalarını bu tatlı çıkartmalarla süsleyin. Çocuğunuzun en sevdiği tekerlemeden kelimelerle veya en sevdiği karakterin bir resmiyle kişisel bir dokunuş ekleyerek odalarınızı daha sıcak ve samimi hale getirin.

bu çıkartmalar, orijinal ve benzersiz bir şekilde dekorasyon yaparken çocukların hayal güçlerini harekete geçirmeye yardımcı olabilir.

çocuk şarkıları için hangi etiketleri bulacağım?

küçük çocuğunuzun en sevdiği şarkıyı bulmanız için çok çeşitli çocuk şarkılarının çıkartmaları , bu sayede çok renkli ve eğlenceli duvarlarla özel yapım bir alana sahip olacaklar.

odanızın dekorasyonuna en uygun olanı bulabilmeniz için duvarlarınızdaki mobilya, oyuncak ve dekorasyonla bütünleşen çok çeşitli duvar çıkartmaları bulunmaktadır. Çocuk şarkı çıkartmaları, nereye koyarsanız koyun harika görünecek.

"lyon kralının hakuna matata", "yavru köpek balığı" gibi şarkılar veya sizi nostaljik yapacak çocuk klasikleri bulun.

Çocuk şarkıları için çıkartmalar odada fark yaratacak, tamamen sizin ihtiyacınıza göre ölçülerek yapılmış ve tek renkli ürünler 40'tan fazla renk paleti bulunuyor.

Çocuk şarkıları için çıkartmaların uygulanması çok kolaydır ve herhangi bir pürüzsüz yüzeye yapıştırılabilir. yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve nemli bir bezle temizlenmesi çok kolaydır.

artık çok fazla harcama yapmadan dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz, çünkü çocuk şarkıları için dekoratif etiketler pahalı değil. Çocuklarınız büyüdükçe duvarlarınızı veya mobilyalarınızı yenilemek için duvardan çıkarmak çok kolaydır.

aradığınızı bulamazsanız, info@tenstickers. Co. Uk adresinden bizimle iletişime geçin, koleksiyon için her gün yeni çıkartma oluşturan bir grafik tasarım ekibimiz var. kendi tasarımınızı da yaratabilirsiniz , sadece bize ne istediğinizi, mevcut bir tasarımın bir modifikasyonunu veya tamamen yeni bir tasarımı, metniniz veya görüntünüz, ürününüz için istediğiniz ölçü ve renkler ile söylemelisiniz!

Filtrele

çocuklar şarkıları Filtreleri Temizle
1 - 24 içinde 35 duvar sticker
  • 1
  • 2

Genel değerlendirme

Değerlendirmeler

ÖZEL TASARIMLAR

Size sunduğumuz özel hizmetlerden bazılarını kullanarak duvar stickerınızı, kiliminizi veya kataloğumuzdaki herhangi bir ürünü istediğiniz resim veya metinle kişiselleştirin.

Vinilinizi bulamıyor musunuz?
İstediğiniz vinili bulamıyor musunuz? Bize aradığınız şeyi tanımlayan iki ya da üç kelime yazın (örneğin: kedi, ay sokak lambası) Bize e-postanızı bildirin, yardım ve alternatif seçenekler sunmak için sizinle iletişime geçeceğiz.