• Dünya çapında Teslimat
  • 10.000'den fazla üründe indirimli fiyatlar
Filtrele

Iş satış çıkartmaları

129 duvar sticker
eğer satışlarınızın reklamını yapmak istiyorsanız, neden bu koleksiyona bir göz atmıyorsunuz ve harika tasarım ekibimiz tarafından burada tensticker'da oluşturulan bu yeni ve orijinal satış penceresi çıkartma koleksiyonunu keşfetmiyorsunuz. Bir sonraki satış döneminiz için sizinkini şimdi sipariş edin! Koleksiyonumuz sürekli olarak güncelleniyor ve yaratıcı tasarımlardan eğlenceli tasarımlara ve mağazanıza bir ton karakter katan zarif yazı tiplerine kadar her şeyi içeriyor.

mağazada harika indirimlerinizin reklamını yapmanıza yardımcı olacak bir çıkartma koleksiyonu!


farklı yazı tipleri ve tasarımlara sahip çok çeşitli farklı satış çıkartmaları arasından seçim yapabilirsiniz. 50'den fazla renk arasından seçim bile yapabilirsiniz! Ön camınız için mükemmel olan bir tasarım seçin. Vitrinler, satışlarınızın ne kadar başarılı olduğunu belirlemede önemli bir rol oynar ve genellikle müşterilerin ilk gördüğü şeydir. Bu yüzden inanılmaz indirimli etiketlerimizle kalabalıktan sıyrılın.

Çocuklar için oyuncak satan bir mağazanız varsa, o zaman küçük olanlar için mükemmel olan çok sayıda satış vitrin etiketimiz var. Tasarımlar, çocukları ve ailelerini mağazanıza çekecek sevimli hayvanlar ve karakterler içerir!

sezonluk indirimler ve promosyonlar için, sezonluk promosyon vitrin etiketlerini keşfedin! Bu koleksiyonda yılbaşı tasarımları, sevgililer günü için kalpli tasarımlar veya kara cuma için mükemmel illüstrasyonlar ve hatta boks günü indirimi çıkartmaları bulunur. Yelpazemizde her durum için ürün bulabileceksiniz! Pencerelerinizi güncel tutabilecek ve vitrininizin ön camındaki karşılama ekranı ve tabii ki promosyonlar sayesinde geri dönen müşterilerin veya içeriden gelip geçenlerin dikkatini çekebileceksiniz. Ve sahip olduğunuz teklifler!

promosyon pencere çıkartmalarımız yaygın sorunlara karşı süper dayanıklıdır, uygulaması kolaydır ve mat bir yüzeye sahiptir. Müşterilerinizin veya potansiyel yeni müşterilerinizin indirimlerinizi eğlenceli ve benzersiz bir şekilde bilmesini sağlayın!
satışınız gelip sona erdiyse, çıkartmalarımızın çıkarılması kolaydır, çıkarıldığında hasar veya kalıntı bırakmaz!
her zaman yağmur gibi hava koşullarına veya güneşten gelen uv ışınlarına son derece dayanıklı yüksek kaliteli vinil malzeme kullanıyoruz. Her yere, pencerelere, arabalara, duvarlara ve hatta ev aletlerine uygulanabilir!

bir çıkartmayı kişiselleştirmek istiyorsanız, e-posta yoluyla bize bildirin, tasarımınız üzerinde çalışmaya başlayalım! Veya tasarımlarımızdan birini değiştirmek isterseniz, kişiselleştirilmiş satış çıkartmaları gibi sorun değil, bize bir e-posta gönderin!

Filtrele

Iş satış Filtreleri Temizle
1 - 24 içinde 129 duvar sticker

Genel değerlendirme

Değerlendirmeler

ÖZEL TASARIMLAR

Size sunduğumuz özel hizmetlerden bazılarını kullanarak duvar stickerınızı, kiliminizi veya kataloğumuzdaki herhangi bir ürünü istediğiniz resim veya metinle kişiselleştirin.

Vinilinizi bulamıyor musunuz?
İstediğiniz vinili bulamıyor musunuz? Bize aradığınız şeyi tanımlayan iki ya da üç kelime yazın (örneğin: kedi, ay sokak lambası) Bize e-postanızı bildirin, yardım ve alternatif seçenekler sunmak için sizinle iletişime geçeceğiz.